Nytt nummer på gång

Nya numret av vår kundtidning är fylld med intressanta nyheter från våra kunders olika verksamheter, ute efter semestern!

Konfigurering har fått en framskjutande plats i detta nummer, ett område som vi inom Cadcraft ägnat mycket omsorg det senaste året. Idag har vi en smått unik kompetens på smarta system drivna direkt från affärssystemet, liksom särskilda erbjudanden, som vi kan hjälpa kunderna med. Läs om hur Ryds Glas löste sin problematik, och bli inspirerad till egna stordåd på konfigureringsområdet!

Du läser också bland mycket annat om Atlas Copco GIAs nya världsmarknadsresa, BALCOs smarta tekniksatsning, Kapsch som säljer vägtullssystem i hela världen och naturligtvis – ett nedslag från Cadcrafts Roadshow.

 

Nya numret är ute i början av september – trevlig läsning!