Cadcraft IT Drift

För att kunna ta ett helhetsansvar för er IT – miljö, erbjuder vi nu även IT drift. Detta innebär att vi utöver vårt övriga produkt och tjänsteutbud nu även kan hjälpa hela ert företag med att leverera, underhålla och supportera servrar, nätverk, mailsystem, brandväggar datorer m.m.

Det tillverkande företaget har ofta mest komplex IT runt konstruktionsavdelningen där kraven på hårdvaran är högre och systemen mer avancerade. Det är inte sällan som vi får rycka ut akut då en kund står still efter att lokala IT-firman utfört ett arbete som påverkat konstruktionsmiljön. Vi erbjuder nu därför även traditionell IT drift med samma höga kvalitet som vi tidigare endast erbjudit konstruktionsavdelningen, enkelt och tryggt för ditt företag.

Vi arbetar med Microsoft, HP, TDC, ESET och andra ledande tillverkare av IT och kan bland annat leverera samt ansvara för:

  • Serversystem, dra upp riktlinjer och installera.
  • Virtuella serversystem, så som Hyper-V och VMWare
  • Kommunikation, mail system, switchar, internet anslutningar, datakablage etc.
  • Arbetsstationer för administration och liknande.
  • Säkerhet, Brandväggar antivirus etc.
  • Programvara, installation, uppgraderingar.
  • Löpande driftavtal, där vi säkerställer IT driften minimerar tiden för eventuella driftstörningar.

Vårt mål är att er IT-miljö skall fungera tillfredställande och vara långsiktigt kostnadseffektiv, detta inkluderar både mjukvara och hårdvara. Många av våra kunder har själva identifierat att det ofta kostar betydligt mer att ”köra tills det rasar” än att systematiskt underhålla sin IT-miljö och byta ut hårdvaran löpande. Vi erbjuder HP Care Pack 3år nästa dag på platsen – garanti till samtliga servrar och arbetsstationer som vi säljer. Detta minimerar längden på eventuella driftsstopp och säkerställer att ni snabbt kommer igång igen om olyckan är framme.

Vi strävar efter att arbeta proaktivt och identifiera flaskhalsar samt potentiella problemkällor innan det blir kritiskt. Vårt långa samarbete med HP, Autodesk och andra ledande IT leverantörer gör att vi har en kunskap om vad som fungerar och inte beroende på vad ni jobbar med. Diskutera gärna IT drift, hårdvara och mjukvara med oss!