Kunder vill veta exakt vad dom köper

Morgan Motors har idag specifikt för sin 3-hjuling en av de läckraste bilkonfiguratorerna på marknaden, betydligt mer realistisk och avancerad än de större biltillverkarna. Morgans lösning bygger på Autodesk VRED (många andra bilkonfiguratorer bygger på Autodesk Showcase). Anledningen till att Morgan Motors investerat i en ny lösning för Produktkonfiguration/Visualisering är att de hade svårt att förmedla till sina kunder hur just deras specifika val av färg, utförande och extratillbehör påverkade utseendet på slutprodukten. Detta skapade osäkerhet inför en eventuell beställning och påverkade Morgans försäljningssiffror negativt.

 

Morgan Motorn är också ett exempel på företag som med stor framgång blandar tradition, gamla material och tillverkningstekniker med State of the art hightech.

 

Autodesk har idag den bredaste produktportföljen på marknaden. Oavsett om du jobbar inom Industri, transport, Bygg, Media, Process eller Infrastruktur har Autodesk en lösning.

Nedan ser du en kort film om hur Autodesks utbud för Bilindustrin ser ut, många av dessa produkter används även inom tillverkande industri.