Uppgraderingar försvinner – Säkra din investering

Viktig information för dig som inte har aktiv Subscription på din Autodesk-licens.

Möjligheten att uppgradera en äldre Autodesklicens som inte har aktiv subscription försvinner om några dagar. Skulle behovet av att ha senaste version av programvaran uppstå senare får man köpa en helt ny licens alternativt en hyra en licens.

Säkra din investering, uppgradera er Autodesk-licens till senaste version med subscription. Detta är billigaste sättet att hålla liv i er investering och säkerställa att ni har tillgång till senaste version av programvaran.

Deadline för beställning av uppgradering av er licens är nu på fredag 23/1 , efter detta datum kan vi inte längre säkerställa att er order hinner processas då Autodesk definitivt stänger möjligheten att uppgradera januari 30/1.

För mer information, kontakta din personliga säljare eller kontakta oss på 033-205000.