Viktig info om dina Autodesk-licenser – licensmodellen förändras 31/1 2016

Som vi tidigare kommunicerat går Autodesk i samma fotspår som Adobe och Microsoft där Licensmodellerna i betydligt större utsträckning går mot ”Pay as you go” d.v.s. att man hyr den produkt man behöver under den period man behöver den. Ni som har en vanlig köpt licens kommer dock under överskådlig framtid att kunna förlänga denna årsvis som tidigare, vilket i dagsläget är billigare än att hyra sin licens.

Vi vill dock göra er uppmärksamma på att det efter den 31:a juni 2016 inte längre kommer gå att köpa vanliga permanenta licenser, efter detta datum är det hyr-modell som gäller

Autodesk kör just nu kampanjer för er som tecknar flerårig hyres-licens, hör av er till oss mer information.

 

Här kan du läsa mer om förändringarna i Autodesks licensmodell

 

Cadcrafts Kundportal

För att säkerställa att du i god tid får ditt avtal förnyat och inte förlorar din investering har vi skapat en kundportal där du kan gå in och se ert licensinnehav. Portalen meddelar via mail när någon licens är på väg att gå ut och förlänger denna om ni inte önskar göra någon förändring. Mail med inloggningsuppgifter till ert konto på Cadcrafts kundportal har gått ut till alla kontraktsansvariga, hör av dig om du har några frågor eller inte fått inbjudan till vår portal.