Autodesk förenklar produktutbudet med Industry Collections

Autodesk följer den övergripande trenden inom programvaruindustrin och förenklar sin produktflora för att det skall bli tydligare och enklare för dig som användare att hitta rätt produktpaketering. Resultatet är tre ”Industry Collections” fyllda med verktyg för respektive bransch. Paketen är precis som dagens ”Design Suites” en kombination av desktop-programvaror och molntjänster men innehåller fler/mer avancerade produkter än tidigare.

 

Vad är en Industry Collection?

Med en Autodesk Industry Collection kan du enkelt komma åt ett brett urval av de viktigaste Autodesk-programvarorna inom din bransch och prenumerationer på dessa samlingar kommer att finnas tillgängliga för:
• Arkitektur, konstruktion, el och vvs
• Produktdesign
• Media och underhållning

Vad innehåller en Industry Collection?

 

Industry collections

När kan jag köpa en Industry Collection?

Autodesk Industry Collections är endast tillgängliga enligt hyrmodell (Subscription) och kommer kunna köpas från och med 1:a Augusti.

Kan jag byta in min Product Design Suite mot en Industry Collection?

Du som har en Premium eller Ultimate -version av Product Design Suite eller Building Design Suite som hyrlicens, har möjlighet att kostnadsfritt byta in denna mot Product Design Collection respektive Architecture, Engineering & Construction Collection -från oktober 2016.
Ni som har vanliga permanenta licenser av Product Design Suite eller Building Design Suite kommer med största sannolikhet erbjudas möjlighet att uppgradera till en Industry Collection senare under 2016.
Önskar man fortsätta med sin permanenta licens kommer det fortfarande att vara möjligt att förlänga prenumerationen (Maintenance Subscription) på denna precis som tidigare.