Viktig information till dig med permanent licens och aktivt underhållsavtal

Autodesk har sedan några år tillbaka arbetat med att modernisera sin affärsmodell genom att gå ifrån en statisk modell där man äger sin licens till en mer flexibel prenumerationsbaserad modell. I och med detta kan du som har en permanent Autodesk-licens med underhållsavtal från och med 1 juni 2017 få möjlighet att byta till prenumerationsavtal till ett förmånligt pris.  

Om du väljer att byta till prenumerationsavtal under 2017 ger vi dig möjlighet att få upp till 60% lägre kostnad än för en ny prenumeration. Rabatten kommer att minska under 2018 och 2019, ju tidigare du går över till prenumeration desto mer kommer du att spara.

Erbjudandet gäller i samband med förnyelse från och med 1 juni 2017. För dig som har kontrakt som skall förnyas innan 1 juni kan kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan ta del av erbjudandet.

För dig som fortsätter med underhållsavtal kommer förnyelsepriset från och med 7 maj 2017 att gå upp med 5% under 2017, ytterligare 10% under 2018 och ytterligare 20% under 2019. Därefter är det inte längre möjligt att förlänga mer än ett år i taget.