Premiär för Cadcrafts utbildning i Plastic design

Vår kurs inom Plastic design är främst riktad mot designers, formbestämmare och konstruktörer som arbetar i Inventor eller andra 3D CAD-program. I denna kurs går vi igenom hur ett formverktyg fungerar, samt de vanligaste frågorna man kan ställas inför när man arbetar med plast.

Detta är något Rickard Norrman och hans medarbetare på Mobile Climate Control har gjort. Under två dagar fick de lära sig olika tekniker och effektiva metoder för hur man bäst ritar produkter i plast. Anledningen till att de anmälde sig till kursen var att det förekommer allt mer plastdetaljer i deras produkter.

”Vi fick god men bra anpassad inblick i vad man bör tänka på vid plastkonstruktion med avseende på tillverkning.” – Rickard Norrman, Mechanical Design Engineer

Om du vill anmäla dig till en kurs i Plastic design eller läsa mer kan du göra det här.