Cadcraft inleder samarbete med Digiresan

 

 

Göteborgs Tekniska College har startat ett projekt som heter Digiresan. Detta är ett projekt som är finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Europeiska socialfonden (ESF). Projektet består av ett 150-200 olika företag från Västra Götaland och Halland som har möjlighet att få finansiering via projektet.

Digiresan strävar efter goda samarbeten samt kostnadseffektiva aktiviteter och insatser. Uppdrag kan därför genomföras på olika orter.

Vi på Cadcraft är glada att informera om att vi tillsammans med Digiresan framöver kommer ha ett samarbete i form av utbildningar inom AutoCAD och Inventor, både grund- och fortsättningskurser. De valde oss Cadcraft som leverantör för vår kompetens inom CAD och flexibilitet vad gäller kurstillfällen.

 

Vi ser fram emot ett gott samarbete med Digiresan!

 

Läs mer om projektet här!