Kampanj! Spara upp till 20%!

 

Spara upp till 20% när du köper en 1- eller 3-års prenumeration av din favorit bland Autodesks produkter med åtkomst för en eller flera användare.

 

Just nu är det mycket fördelaktigt att uppgradera din permanenta licens till en prenumeration och få alla prenumerationsfördelar. Utöver att du får större värde och flexibilitet än med permanenta licenser kan du spara upp till 20% när du byter in din permanenta licens som omfattas av erbjudandet och som inte har något aktivt underhållsavtal mot en prenumeration på de senaste Autodesk Industry Collections eller de flesta andra enskilda produkter – bland andra AutoCad, AutoCAD LT, Revit, Inventor och flera andra.

 

För att erbjudandet ska gälla måste du skicka in associerade användarlicenser för permanenta licenser av versionerna 2014-2019 utan aktivt underhållsavtal. Ange ett giltigt serienummer för varje inskickad permanent licens i formuläret nedanför för att omfattas av den här kampanjen.

 

Kampanjen gäller fram till den 25:e oktober 2019.

 

Fyll i formuläret för att se om du omfattas av kampanjen!