God Jul & Gott Nytt År!

År 2019 går mot sitt slut och för oss på Cadcraft innebär det att vi kan se tillbaka på ett riktigt bra år!

Vi har under året välkomnat inte mindre än tio nya medarbetare som kommer in med ny energi och nya idéer. Vi har också fått hälsa välkomna till ett stort antal nya kunder som gett oss förtroendet att vara med på deras resa mot en ökad konkurrenskraft. Det berikar!

På tekniksidan har vi fortsatt fått se en mycket spännande utveckling. Allra mest ser vi hur kraften från molnbaserade lösningar ger oss nya möjligheter exempelvis med generativ design, men också hur kommunikationsmöjligheterna ökar och avstånd minskar.

Nu ser vi fram emot år 2020 och hoppas att få fortsätta att dela detta med Er kunder. Utan Er är vi inget!

Men först är det dags för lite avkopplande ledighet och jag vill önska Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Johan Moberg
VD