Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten

Nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten gör att Cadcraft agerar på dessa för Västra Götalands län, Stockholms län och Östergötlands län. Så länge det föreligger en ökad smittspridning rekommenderar vi att möten, utbildningar och konsulttjänst utförs på distans om möjligt.

Att stänga ner verksamheten helt tror vi inte är ett alternativ varken för er eller oss. Tillsammans med er har vi under vårens utbrott av Covid-19 lärt oss att fysiska möten inte alltid är nödvändigt för att jobba ihop och fortsätta vår gemensamma resa mot ökad konkurrenskraft.

Utbildning på distans

Alla våra utbildningar kan ske på distans, där ni som deltagare är med från er arbetsplats eller hemma. Från er egen dator får du tillgång till en av våra kursdatorer i kurslokalen. Detta fungerar riktigt bra och vi har fått fin feedback från tidigare deltagare.

För er som ändå vill komma till oss och gå utbildning har vi infört rutiner för att säkerställa att vi minimerar risken för smitta. Detta innebär bland annat färre deltagare i våra kurssalar, social distansering, mer frekvent städning, tillgång till handsprit och munskydd för den som vill. Känner man sig minsta sjuk stannar man hemma och har möjlighet att deltaga online.

Möten och konsulttjänst på distans

I de fall vi har inbokade gemensamma fysiska möten eller bokad konsulttjänst på plats hos er, rekommenderar vi om möjligt att istället genomföra dessa på distans. Vår ambition är i dessa fall att ta kontakt med er i god tid för att diskutera hur vi bäst går tillväga, men ni är självklart även välkomna att kontakta oss för att diskutera upplägg.

I vissa fall behöver vi träffas fysiskt och då hjälps vi åt för att göra mötet så säkert som möjligt. Kommer du till oss har vi rutiner på plats för att minska risken för smitta. Dessa består bland annat av begränsat antal personer på kontoret, social distansering, mer frekvent städning, tillgång till handsprit och munskydd för den som vill.

Vi ser fram emot att träffa er mer live när smittspridningen minskat. Under tiden har vi bra digitala hjälpmedel för att fortsätta vårt arbete tillsammans, vi hörs!