Distansutbildning: Alias – Konceptmodellering Subdivision

 
Vi har precis genomfört en distansutbildning. Vårt koncept innebär att du kan koppla upp dig till en utav våra kraftfulla kursdatorer och på så sätt kunna använda programvaran på distans. Eftersom många arbetar hemifrån eller av andra skäl inte har möjlighet att ta sig till våra utbildningslokaler är detta ett väldigt smidigt sätt att fortsätta öka sin kompetens!
 
I vår utbildning inom Alias Konceptmodellering Subdivision gick vi igenom vilka verktyg som man använder för att konceptmodellera. Alias, med sina verktyg för SubD-modellering, är perfekt när man ska bygga modeller på ett snabbt sätt, och för att kunna iterera och testa olika förslag. Vi gick även igenom så kallad ”Hybridmodellering”, som är NURBS-modellering ihop med SubD- modellering.
 
Visst ser det lustigt ut när du kikar in i utbildningssalen och ser vår kursledare Mikael Rajaniemi hålla kurs för… inga? Tittar du noga ser du att det rör sig på skärmarna.
 
 

Utbildningar på Cadcraft

Vill du utveckla din kompetens inom CAD? Är du designer och vill skapa nya innovationer? Kanske behöver din personal kvalificera sig inom olika områden inom mekanisk eller byggindustrin? Oavsett kompetensnivå, bransch eller storlek på företag har Cadcraft ett brett utbud av kurser som passar just dig.

Vi erbjuder både schemalagda och företagsanpassade utbildningar inom bl.a. design & visualisering, dokumenthantering och konstruktion i 2D och 3D. Vi har idag utbildningar på flera orter runtom i Sverige. Dessutom har du möjlighet att gå en utbildning på distans.

Kontakta oss