Nu närmar vi oss slutet på år 2020

Nu närmer vi oss år 2020 God jul och gott nytt år

Nu närmar vi oss slutet på år 2020, året som skulle ta vid där 2019 slutade och planerna var såklart många. Jag såg framför mig ett år med fortsatt spikrak riktning uppåt. Vi skulle satsa på ytterligare rekryteringar, ny spännande teknik och fortsatta rekordresultat som en effekt av grymma medarbetare, kunder och samarbetspartners. Nu blev det inte riktigt så…

Jag klagar inte. Vi har lyckats manövrera oss igenom året på ett bra sätt, men inte utan flera riktigt tuffa beslut. Tidigt försökte vi anpassa verksamheten och ställde snabbt om på flera områden och var proaktiva med information både internt och externt.

Sedan kom hösten och det började sakta öka på igen. Visserligen från låga nivåer, men i alla fall. Hösten har varit klart bättre än våren och vi har faktiskt kunnat rekrytera in några nya stjärnor till Cadcraft AB. Det känns som en seger att i slutet av år 2020 kunna avsluta med att fortsätta bygga och utveckla.

Jag tror att 2021 har stor potential! Det kommer dock att kräva hårt arbete och inte minst ett fortsatt bra samarbete med Er kunder och partners. Jag vill därför passa på att tacka för ett bra samarbete under året som varit och ser fram emot det som kommer.

Men först, God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Johan Moberg VD på Cadcraft
Johan Moberg
VD, Cadcraft AB

 

Öppettider under jul och nyår

Mellan den 24/12 och 6/1 har vi öppet som vanligt, dock med begränsad bemanning vilket i vissa fall kan innebära längre svarstider.