autodesk tandem

Autodesk lanserar Tandem Digital Twin Platform för AEC-marknaden

Nu ges tillgång till den offentliga beta-versionen av Autodesk Tandem, vilket är Autodesks digital twin-lösning för byggindustrin. Med denna lösning kan aktörer i branschen ta nästa stora steg framåt i den digitala utvecklingen. Ta itu med ineffektiva processer och brist på samordning och på så vis spara både tid och pengar.

 

Målet är en verksamhet som hjälper ägarna att få ut det mesta av sin investering, oavsett typ av anläggning eller byggnad. Autodesk Tandem är en digital tvillingplattform som gör det möjligt för ett byggprojekt att starta digitalt och förbli digitalt, hela vägen från projektering till produktion och ända ut i drift.

 

Autodesk Tandem utnyttjar BIM-data som skapats under hela projektets livscykel för att skapa en digital tvilling av projektet. När projektet är klart kan projektgruppen leverera en omfattande överlämning helt digitalt till ägarna. Överlämningen är då fylld med insiktsfull data som kommer underlätta driften av projektet.