vault 2022.1

Nyheter i Vault 2022.1

Autodesk har lanserat en uppdaterad version av Vault, nämligen Vault 2022.1, med ytterligare funktioner för effektiv datahantering. Om du tidigare har en aktiv prenumeration på Vault får du per automatik tillgång till de nya funktionerna. 
 
I våras lanserade Autodesk Vault 2022, som erbjuder en mer modern, ansluten och insiktsfull datahantering för alla olika användarroller som är beroende av Vault PDM. Den nya versionen levererar större automatisering för snabbare arbetsflöden och flexibilitet att arbeta med designdata var som helst och när som helst tack vare en ny webbläsarupplevelse och mobilapp. Med den nya lanseringen av Autodesk Vault 2022.1, har det tillkommit fler kunddrivna funktioner och förbättringar. Med Vault 2022.1 kan du visa CAD-filer med den nya Autodesk Viewern, lägga till och exportera markeringar från Vault och köra Vault copy-design direkt från Autodesk Inventor.

Copy design

Vault Copy Design är det enklaste sättet att skapa en kopia av din befintliga sammansättning och dess tillhörande filer. Med Vault 2022.1 kan du nu köra Vault copy design direkt från gränssnittet i Inventor. 

Open drawing från Vault – Modellstatusstöd

Modellstatusstöd har lagts till för arbetsflödet ”Open Drawing från Vault”. När du högerklickar på en modellstatusnoden från Inventor-webbläsaren öppnar du filen som innehåller ritningen för just det modellstatuset.

Avancerade valmöjligheter i dialogrutan ”Select file” för copy design och mer

De avancerade alternativen för filval är nu tillgängliga konsekvent i alla dialogrutor File> Open – både i Vault Desktop Client och i Inventor. Du har nu konsekvent åtkomst till avancerad sökning, genvägar och sparade sökningar från Vault Client i File> Open dialog for Vault Client (Copy Design, Attachments, Purge, Rename, Replace, Item, Plot Manager etc.) och när du öppnar filer för redigering i CAD (Inventor, AutoCAD).

Vault 2022.1 Desktop Client

Autodesk (Forge) Viewer
Vault 2022.1 integrerar Autodesk Viewer i Vault Client för att visa DWF/DWFx- och PDF-filer. Viewern innehåller verktyg för att utforska, undersöka, granska och markera din design. Den traditionella ’Autodesk Design Review’ (ADR) Viewer kommer att per automatik att vara aktiv. Om du vill använda Autodesk Viewer besöker du Vault options och från ”Default settings for viewing files” väljer du ”Autodesk Viewer”.

Upptäck alla funktionerna i Vault 2022.1

Du kan även läsa mer på Autodesks hemsida.