autodesk tandem

Autodesk Tandem

Plattformen för digitala tvillingar finns nu kommersiellt tillgänglig

Tidigare i år lanserade Autodesk en betaversion av sin nya molnbaserade plattform för digitala tvillingar – Autodesk Tandem. Numera finns plattformen tillgänglig kommersiellt och är en molnbaserad teknologi för hantering av digitala tvillingar inom byggnadsindustrin. Det är en plattform som gör det möjligt för projekt att starta digitalt, genomföras digitalt och även levereras digitalt. På så sätt kan vi ta tillvara på all värdefull data och använda den fullt ut. 

Att kunna nyttja BIM-data genom hela design- och byggprocessen för det möjligt för företag inom AEC att skapa och leverera digitala tvillingar till sina kunder. Dessa digitala tvillingar är i sin tur fulla med lättillgänglig, kontextuell och insiktsfull data som kan nyttjas direkt med hjälp av Autodesk Tandem. 

Upptäck möjligheterna med plattformen