the wild

Autodesk förvärvar XR-leverantören The Wild

Autodesk har tillkännagivit förvärvet av the The Wild, en molnansluten XR-plattform (Extended Reality) som inkluderar lösningar från Autodesk, The Wild och IrisVR. The Wild gör det möjligt för företag inom arkitektur, ingenjörskonst och konstruktion (AEC) att presentera, samarbeta och granska projekt tillsammans genom interaktiva upplevelser, var som helst och när som helst. Förvärvet är ett steg i rätt riktning för Autodesk att möta de ökande behoven av teknik som AR och VR inom byggnadsindustrin och ytterligare stödja byggkunder under hela projektlivscykeln.

”Förvärvet återspeglar den snabba omvandlingen som äger rum inom byggnadsindustrin, från komplexiteten i projekt till den geografiska mångfalden av team som designar, konstruerar och driver dem”, säger Andrew Anagnost, VD och president på Autodesk. ”XR har en viktig affärsnytta idag och är en viktig del av framtidsvisionen för Autodesks Forge-plattformen.”

The Wilds virtuella plattform låter team arbeta tillsammans i digitala projektmodeller för att utforska, interagera och göra ändringar i modellen direkt i molnet. Detta leder till bättre beslut och projektresultat till endast en bråkdel av kostnaden och tiden för personliga samarbetsmetoder.

Vill du veta mer om möjligheterna med The Wild?

Tveka inte på att höra av dig till Emad!

 

Emad Zorevand

AEC Account Manager