upchain blir en del av fusion 360 manage

Upchain och Fusion 360 Manage blir förenade

Sedan den 7 augusti 2022 erbjuder Autodesk numera Upchain som en del av Fusion 360 Manage. Resultatet av detta blir ett enhetligt produkterbjudande för att tillgodose kunders behov av PDM och PLM i molnet. Från och med den 7 augusti kommer köp av licenser till fristående produkter inte längre vara tillgänglig.

Anledningen till sammanslagningen beror på att tillverkningsindustrin idag kräver en produktdesignlösning som kombinerar både PDM med PLM för att tillhandahålla möjligheter att uppnå förbättrat samarbete, produktutveckling och smidighet i leveranskedjan. Detta minimerar processer som inte skapar mervärde och eller orsakar produktfel, vilket resulterar i att produkterna snabbare kan komma ut på marknaden. 

Föreningen av Upchain och Fusion 360 Manage gör det möjligt för våra kunder att uppnå uppkopplad produktutveckling med en enda lösning. Lösningen ger kunderna CAD-integrerade PDM-funktioner och möjlighet att hantera åtkomst till data och kritisk information över hela organisationen med PLM i molnet.

Kunder som har en aktiv prenumeration på Upchain och Fusion 360 Manage kan byta till ett paketerbjudande under sin naturliga prenumerationsförnyelse som sker efter den 7 augusti 2022.

Vill du veta mer om hur PDM och PLM kan effektivisera din verksamhet?

Tveka inte på att kontakta Håkan!

 

Håkan Gustafson

Key Account Manager