Uppdatera er CLS-licens till den senaste versionen

Utgående certifikat för CLS

Uppdatera er gamla licens genom att installera den senaste versionen 3.1.4. av Cadcraft License System (CLS). CLS:en sköter licenshanteringen av bland annat iTools Vault och iTools Inventor. Filen är skyddad och det kan därmed vara problematiskt med nedladdningen. Därför kan du behöva genomgå ett flertal steg för att godkänna nedladdningen. Om du har problem med att ladda ner filen, vänligen kontakta vår support. 

Notera att samtliga användare behöver genomföra uppdateringen, om ni inte har möjlighet att göra det centralt.

Vad kan hända om vi inte uppdaterar till den senaste versionen?

Om ni inte uppdaterar till den nya versionen kan er gamla licens stängas ner, vår kundportal kan sluta fungera för er och er brandvägg kan blockera CLS:en att kommunicera mot Cadcrafts servrar. Det är därför viktigt att ni installerar programvaran så snart som möjligt.

 

Uppdatera licenshanteraren (CLS)